+9999-9999999 example@gmail.com

Kom øverst på Google med SEO

seo artikler

seo artikler kan være en rigtig god ting at beskæftige sig med hvis du vil øverst på Google. Når du er øverst på Google, er der naturligvis mange flere der ser og lægger mærke til din hjemmeside og du får derved flere klik og flere besøgende. Dette fører til flere salg og flere penge ned i lommen på dig. Det er noget vi alle sammen er ude efter, men det kan være sværere end det ser ud at komme frem i rækkerne på Google. Men der er genveje som du kan lære at kende som gør rejsen til side 1 langt, langt nemmere.

Mobilvenlighed er noget Google kan lide

Google er dog kæmpe stort og det kan være uoverskueligt at skulle kæmpe sig til at ligge øverst på listen. Én ting at forholde sig til er mobilvenlighed. For at blive fundet på Google er det i dag yderst vigtigt at have en mobilvenlig hjemmeside. Det er fordi rigtig mange mennesker søger på Google fra deres mobiltelefoner. Derfor går det ikke hvis din hjemmeside er opbygget på en sådan måde at den kun dur til computere.

Det handler nemlig ikke kun om at gøre din hjemmeside læselig for brugeren der besøger siden, men i lige så høj grad handler det om at gøre den tilgængelig for Google. Det hjælper i høj grad med at skubbe din hjemmeside frem og op på de gode pladser i Googlesøgningen.

Skriv så mennesker kan læse det – så kan Google også

Hvis du bare skriver noget værre vrøvl og gentager dit søgeord i en uendelighed, så kommer du aldrig øverst på Google. Det skal være læseligt og brugbart for at Google kan bruge det til noget overhovedet. Derfor siger man at hvis du skriver som om det var et menneske der sad i den anden ende og skulle læse dine tekster, så kan Google meget lettere finde hoved og hale i din tekst. På den måde kommer du højere op på Googles rangliste og tættere på at ligge øverst.

Forstå Googles 200 parametre og du får et kæmpe forspring

Dermed ikke sagt at du skal kende til og være ekspert i dem alle sammen. Men jo flere du kan bruge og forstå, jo bedre er det for dig og din rangering på Google. Du skal lære at skrue på alle disse 200 forskellige ting så du kan komme øverst og folk kan komme til at se din hjemmeside så der kan komme nogle penge i kassen. Det er det det hele handler om i sidste ende.

Google fanger snydepelse ved hele tiden at ændre sig

Det er både smart, men også lidt irriterende når du lige er landet på den øverste placering på Google og der så går et par dage og så er der nogen der har vippet dig af pinden. Eller også er det Google der ganske enkelt har lavet om på sine algoritmer således, at dem der snyder bliver udfordret og fanget. Men hvis du sætter dig grundigt ind i sagerne, kan du ligger øverst på Google inden længe.