+9999-9999999 example@gmail.com

Hvad er den bedste myrebekæmpelse du kan finde?

for myrebekæmpelse

Ingen sætter pris på uønskede besøgende, især når disse “besøgende” er myrer, der kravler langs dine bordplader, mens du har gæster til middag. Med internettet, der trækker sig i sømmene med forskellige DIY-taktikker og tricks til alt og hvad, hvad skal der for at få ant DIY-retsmidler til at fungere?

Her hos Cooper Pest Solutions hører vi fra 100’erne af husejere hvert år beskrive deres myrproblemer til os. Nogle af disse mennesker er ikke altid klar til at ansætte en professionel skadedyrsbekæmpelsesvirksomhed og vil hellere tackle deres myrproblemer alene. Det er til de DIY-typer, vi oprettede denne omfattende artikel til at hjælpe vejsejere med teknikker til at gøre deres DIY-metoder mere succesrige.

Når du sprøjter frastødende middel, er placering nøglen. Myrer elsker menneskeskabte linjer og kanter, de foretrækker at gå langs disse linjer på én fil. Når du kender dette, hvor skal du sprøjte dit afvisende middel?

Hvis du allerede kender myresporet, skal du starte der. Hvis du for eksempel ved, at du ser myrebekæmpelse i dit køkken i nærheden af ​​din opvaskemaskine, kan du måske starte med at sprøjte langs bundpladerne, der fører til det sted. Hvis der er revner eller sprekker, skal du sørge for at medtage dem, fordi de muligvis er indgangspunkter for myrebekæmpelse.

Sådan kan du vælge den bedste myrebekæmpelse for dit hjem

Selvom du ser myrebekæmpelse i dit hjem, skal du sørge for, at afvisende middel også sprøjtes langs det ydre omkreds af hjemmet, da det er her, myrebekæmpelse normalt stammer fra og mere end sandsynligt vender tilbage til.

Når du søger efter stien, der fører tilbage til kolonien udenfor, skal du sørge for, at alle træer og buske er trimmet nok, så de ikke skaber en bro eller vej lige ind i dit hjem. For eksempel har du et to-etagers hjem med et køkken beliggende i stueetagen mod bagsiden af ​​hjemmet. Du bemærker myrebekæmpelse langs bordpladerne i dit køkken, men kan ikke finde ud af, hvordan de kom derinde. Så kigger du ud af dit vindue til dit dæk og ser, at dine trægrene læner sig ned på dit dækrækværk. Det kan måske være det sted, myrebekæmpelse kommer fra. Maur kunne krybe op på dit træ, på tværs af grene, på dit dækrækværk og derefter ned ad rækværket og gennem en lille spalte nær din dør, der fører ud til dækket. Ved blot at trimme grenen tilbage, kan du muligvis løse dit myrproblem helt uden at skulle bruge et frastødende middel eller agn.

For så vidt angår flydende afskaffelsesmidler, skal du sørge for, at det konsekvent genanvendes, ellers hvis det tørrer op, vil det være nytteløst, og de irriterende myrebekæmpelser vil være tilbage! Hvis du bruger et tørafvisende middel, vil genanvendelse af frisk afvisende middel også gøre dit DIY-middel mere vellykket.

Svært at fjerne myrer?

Hvor skal du placere din ant agn

Agnplacering er kritisk, når man prøver at fjerne myrebekæmpelse fra en bolig. Hvor du placerer agnet kan bestemme, om det vil være en succes eller ej. Ligesom at sprøjte afskrækningsmidler, ville lokkningen af ​​lokkemad langs myrespor (der inkluderer linjer og kanter) være det første sted at starte. Følg kanterne langs baseboards, og placer din agn i et hjørne langs baseboardpladen. Du kan også finde myrer, der kravler langs kanterne på din rygsprøjt. Hvis dette er tilfældet, skal du placere agn nær disse kanter.

Myrer tiltrækkes af fugtighed, især i køkkener eller badeværelser, så hvis du bemærker dem i disse rum, skal du placere agn i nærheden af ​​vandkilden. For eksempel, hvis du bemærker myrer i badeværelset, er det bedst at placere din agn ved bunden af ​​toiletterne, omkring karbadet og i nærheden af ​​vasken eller rørledningen.