+9999-9999999 example@gmail.com

Hold den fedeste 80’er fest!

80'er tøj

Hvis der er et årti, der bare indbyder til fest, så er det da 80’erne. Hvis du er en af de mange mennesker, der bare elsker 80’erne og alt hvad der har med dette årti at gøre, hvorfor så ikke invitere dine venner til den fedeste temafest? Selvfølgelig med 80’erne som tema! De færreste kan stå for at deltage i en sjov temafest. Så hiv 80’er tøjet frem og hav en fest med alle dine venner.

I 80’erne festede man igennem på diskotekerne og dansede og festede til det fedeste diskomusik mens man var i klædt det mest farvestrålende 80’er tøj. Dette er da den perfekte opskrift til en fed temafest. Det gode ved en 80’er fest er, at man kan klæde sig ud i mange forskellige stilarter. Man kan f.eks. klæde sig ud i klassisk rocktøj, som en farvestrålende diskodanser eller som en sej rapper. Der er mange fede muligheder!

Det fedeste 80’er tøj

80’er tøj er ofte lig med masser af farver. Der var knald på farverne og der var helt bestemt gang i alle de fede neonfarver. Når du skal sammensætte et fedt 80’er kostume, skal du altså gerne inddrage nogle fede neonfarver. Hvis du er kvinde kan du med fordel peppe dit kostume op med en masse lange perlekæder. Håret må meget gerne være stort og krøllet. Husk at hvis det skal være helt autentisk, kan du med fordel bruge rigtige curlere, som man brugte i 80’erne. Hvis du mangler inspiration til et fedt kostume, kan du søge på nettet og finde masser af inspiration.

Mændene kan klæde sig ud som en af de originale hiphoprappere. Her skal man også tænke på farver og gerne en masse farver, der ikke nødvendigvis passer sammen. Er du rapper, skal du huske de store metalkæder om halsen. Mændene kan også klæde sig ud i klassisk diskotøj og invitere damerne med ud til en funky svingom ude på dansegulvet. 80’er tøj indbyder til masser af sjov og spas og er det perfekte udgangspunkt for en fed temafest.

Glem ikke musikken og pynten

Når kostumet er på plads, må du selvfølgelig ikke glemme resten af festen. Når det er en temafest, skal det hele hænge sammen. Derfor skal der selvfølgelig kun spilles 80’er musik til temafesten. Hvis du ikke kender så meget musik fra den gang, kan du finde mange playlister og CD’er der har samlet alt den fede musik for dig.

Pyntningen af rummet skal selvfølgelig også være i tråd med temaet. Tiden var præget af mange neonfarver og disko. Derfor skal du selvfølgelig pynte op med neonfarver og en diskokugle eller to. Pynt med neonfarvede balloner og lignende pynt. Du kan lave dansegulvet om, så det ligner et dansegulv fra et klassisk diskotek i 80’erne. Gulvet skal være inddelt i farvestrålende felter. Hvis du skal køre temaet helt ud, skal du selvfølgelig også servere snacks og drinks fra 80’erne. På den måde kan du tage dine gæster med på en rejse tilbage i tiden.