+9999-9999999 example@gmail.com

Hang til en sodavandsautomat 

I løbet af en arbejdsdag på kontor eller ude i det øvrige erhvervsliv, kan man godt få hang til lidt snack eller lidt sødt – måske en sodavand… Det er ikke sådan at undervurdere. En sodavand kan, for efterhånden mange, næsten redde dagen i det øjeblik, man er ved at gå sukkerkold. En dejlig kold sodavand med godt med brus i smager for mange mennesker fantastisk og giver fornyet energi og motivation til resten af arbejdsdagen. Derfor kan det for mange virksomheder være positivt for både medarbejderne og virksomheden selv at have en sodavandsautomat – eller flere – til rådighed på arbejdspladsen. For medarbejderen, fordi man hurtigt kan trække en kold og frisk sodavand de dage, hvor man netop trænger til en sodavand. Og for virksomheden, fordi en sodavandsautomat er et fint tilbud til medarbejderne, der sætter pris på personalepleje – og glade medarbejdere er motiverede og arbejdsomme medarbejdere.

Desuden er der mange mennesker, også voksne, der ikke drikker hverken kaffe eller the. Så en kaffeautomat er ikke altid nok at stille til rådighed på en arbejdsplads – hvis man ønsker at tilgodese alle/de fleste medarbejdere.

Sodavandsautomat – men ikke kun til sodavand

sodavandsautomatDer er masser af god plads i en sodavandsautomat, hvorfor der er rig lejlighed til at fylde den op med andet end kun sodavand. Og klart – sodavand skal der være plads til. Men hvorfor ikke supplere det søde med nogle sundere alternativer. Danskvand, juice og smoothies er alle tiders at fylde i en sodavandsautomat. Det er drikke, der skal nydes kolde – og de ser både sunde og fristende ud, når de står i sodavandsautomaten og lokker folk til.

Folk vil rigtig gerne det sunde. Man kan sagtens give sig selv lov til en boblende forfriskning i form af sodavand i ny og næ – eller måske endda til daglig. Men en dejlig kold og velsmagende smoothie kan være både forfriskende, opkvikkende og lidt mættende. Og når muligheden står lige foran en, kan den være svært at modstå. Med begge dele i en sodavandsautomat har man ikke pålagt medarbejdere sundhed – man har blot givet dem mulighed for at have noget at vælge imellem. Kort sagt er det skønt at have noget at vælge imellem, både sundt og usundt. Og når man ikke engang skal ud at købe ind af fristelserne, men bare kan trække i automaten på arbejde… Somme tider skal det have lov at være dejligt let og bekvemt. Det kan gøre hverdagen lidt bedre og sjovere – og mere energifyldt.

Brugervenlig sodavandsautomat

sodavandsautomatDet er ikke svært at være bruger af en sodavandsautomat. Man skal nok få det, man valgte at købe. Automaten er let at gøre overskuelig i forhold til udvalget, ligesom lyset i den flot præsenterer produkterne og tydeligt viser, hvad man kan vælge imellem. Et stort display er også med til at fremme brugervenligheden, betalingen kan foretages uden større besvær – og varen bliver nænsomt udleveret. Så slut med sodavand, der bruser over, når man åbner dem. Kort sagt er der gode grunde til at anskaffe sig en sodavandsautomat til sin virksomhed. Hvis man vil sine medarbejdere det godt.