+9999-9999999 example@gmail.com

Gelænder er godt at vælge både som stil og sikkerhed

gelænder kit

Når du bygger trapper og har brug for et rækværk til trappen selv, såvel som til landinger, balkoner og andre perifere områder, er det ofte den eneste mulighed for en håndværker at opbygge brugerdefinerede rækværk. Selv om dette ville utvivlsomt give dit hus øjeblikkelig charme, for de fleste boligejere er prisen uoverkommelig. Men der er et alternativ, der er billigere og i mange tilfælde kan installeres af engør det selv type. Dette er en pre-configured option kaldet et trappe gelænder kit.

Mens der ikke er nogen mangel på rækværk til udvendige dæk, er der en langt mindre pool af produkter til indvendige trapper. Disse produkter spænder fra enkle, billigere kits som Hemlock Wood StairSimple, op til metal, dyrere Euro-stil produkter som Dolle USAs Prova og Arkes Inox eller Nik linjer. Med priser fra et par hundrede dollars til tusindvis giver trappehylder med alle de materialer, der er nødvendige for at skinne trapper og balkoner, holde brugerne trygge og tilføje et særprægeligt designelement til din trappe.

Gelænder er gode til at holde balancen

Trappe Terminologi

Gelænder: Er den lange del, du holder, når du går op eller ned ad trappen.

Balusters: Balusters er lodrette indlæg, der hviler i bunden nederst og rækværk øverst. Balustere giver ikke væsentlig strukturel støtte til rækværket. Snarere er de beregnet til at forhindre folk eller genstande i at falde igennem.

Base eller Shoerail: Dette er den lange sektion i bunden, der sidder parallelt med rækværket. Balustere hviler i bunden.

Newel: Newels er vertikale støtteposter i slutningen af ​​en trappeforhæng. Newels er både funktionelle og dekorative. Newels repræsenterer et af de stærkeste punkter i trappeforhænget.

Infill: Denne generelle betegnelse refererer til sektionerne mellem nye indlæg, der forhindrer folk eller objekter i at falde ud. Normalt er balustere fyldt, men vandrette kabler eller rør eller klar akryl kan også bruges som infill.

Axxys-kits består af et løb af hemlock-rækværk, en base, metalbalusteren, drejelige stik og håndledsstik. Tilgængelig fra Home Depot samt andre hjemmecentre er Axxys et af de nemmeste at købe og mindst dyre trappehylder.

Gelænder kan også skabe stil

Skønheden i Axxys og lignende sæt er den drejelige konektor til balustrene. Dette hjælper dig med at undgå vanskeligheden ved at bore vinklede huller i bunden. Men de svingbare forbindelsesdele er også et af dette kit’s svage punkter, da de er temmelig uinteressante og plastiske.

Stadig, hvis du er på markedet for trappe rækværker, som du kan lægge på en dag, kan StairSimple Axxys være vejen at gå.

Dolle USAs Prova trappesystem er en linje af slanke, slanke Euro-stil rustfrit stål rækværk egnet til både udvendige og indvendige. Fyldningsdelen af ​​rækværket er, hvad der skelner fra Prova fra andre trappehylder: spændt kabel, rør eller klare plastikplader.

Prova annoncerer, at dens systemer hjælper med at vise udsigten bag rækværket. Selv om dette kan være sandt, er en anden grund til at installere et kabel-, rør- eller glasrørsystem det slanke, skinnende ultra moderne udseende.

Denne type rækværk og fyldningssystem er især værdifuldt, hvis du har et hjem med udsigt. Feriehuse, søer ved søen, badehuse og bjerghytter kan alle nyde godt af at have denne rækværk på udvendige dæk.