+9999-9999999 example@gmail.com

Gardiner er giver et smukt udtryk til dit hjem

på gardinbus

Et dejligt sæt draperier kan tage et værelse fra kedeligt til smukt i blink i øjet. Nogle kan hævde, at der ikke er plads uden vinduesbehandlinger. Men selv de smukkeste sæt af draperier vil ikke gøre et værelse noget godt, hvis de ikke er ordentligt hængt. Før du bare smider dem op uden en anden tanke, skal du sørge for, hvordan du kan hænge draperier på den rigtige måde.

Sætte op gardinstænger

Den vanskeligste del af hængende gardiner er at vide, hvor man skal lægge gardinstangen. Det adskiller sig ud fra nogle få faktorer, herunder vinduets stil, typen af ​​vinduesdækning og højden af ​​loftet.

Hvor højde påvirker gardinstangplacering

Brug disse tips til at sørge for at placere dine stænger i den rigtige højde.

For standard gardinbus, der hænger på begge sider af et vindue, er den typiske højde halvvejs mellem vinduets forside og loftet. Dette gælder, hvis der er mere end 12 tommer mellem vinduet trim og loft.

For katedrallofterne skal du forsøge at forlade ca. 4 til 6 tommer over vinduesbeklædningen som vejledning.

Uanset hvad loft højden er, er den mindste afstand fra toppen af ​​vindueshuset til gardinstangen 2 tommer.

For at skabe illusionen af ​​højden, monter draperiestængerne tæt på loftet. Dette er især vigtigt at gøre, hvis rummet har lave lofter.

Se hvordan du skal hænge dine gardiner op

Brug disse samme regler, når vinduerne er buet.

I betragtning af bredden

Brug disse tricks til at gøre gardinerne til en standardbredde og for at skabe illusion af bredere vinduer.

Standardafstanden fra vindueshuset til enden af ​​gardinstangen (eksklusive finials) på hver side af vinduet skal være 4 til 10 inches.

Som hovedregel vil du have gardinerne åbne om dagen, så sørg for, at gardinstangen strækker sig mindst 4 inches på hver side af vinduets inderside.

For at skabe illusionen af ​​et bredere vindue skal stangen strække op til 10 inches ud over vinduets ramme.

Lær hvordan du bestemmer de rigtige størrelser, længder og breddegardiner til dit rum. Der er mange købte muligheder eller gardinbus kan tilpasses til specifikke højder eller rumspecifikationer.

I de fleste tilfælde er den ideelle længde til gardiner, at de er lange nok til bare at kysse gulvet. Selvfølgelig hvor du hænger din gardinstang vil have indflydelse. Hvis du køber færdige gardiner, vil det være lidt af en balancehandling for at bestemme, hvilken længde du skal få, og hvor du skal hænge stangen.

Hvad er de bedste gardiner du kan vælge

For et traditionelt, formelt look overvejer gardiner, der pytter et par inches på gulvet. Dette udseende er ikke så populært som det engang var, men det er iboende luksuriøst og kan stadig arbejde i formelle rum.

Lad ikke dine gardiner hænge over gulvet. Når de stopper et par tommer over gulvet, kan det gøre lofterne til at se lavere.

For at gardiner skal se fuldt ud, skal panelerne have en samlet bredde på mindst dobbeltbredden af ​​vinduet. Hvis du har to paneler, skal hver ligge bredden af ​​vinduet.

Husk at nogle stoffer hænger anderledes end andre, så lette stoffer kan kræve mere fylde, mens tunge stoffer måske kræver lidt mindre. Se flere mere på gardinbus