+9999-9999999 example@gmail.com

Gardinbus er et godt sted at have valgt det rigtige

sagns gardinbus

Åbent planområder, et enkelt stort rum med flere anvendelser (f.eks. Køkken, spisestue og levende i et stort rum) er næsten normen nu i kiwi-boliger, især nye bygninger. At finde den rigtige gardinløsning kan dog være en vanskelig udfordring. Skal de alle være ens, eller kan du have forskellige gardiner i samme rum og stadig opnå et koordineret look? Der er ikke noget perfekt svar, da det afhænger af layoutet, dine eksisterende møbler og livsstilsbehov. Men lad os gennemgå dine muligheder og nogle ting at overveje.

Livsstilsbehov

Som altid skal praktik være en del af beslutningen, så tænk på brugen af ​​de forskellige dele af dit åbent planrum. Det kan være, at en blind er den bedre mulighed for køkkenområdet på grund af den varme og fugt, der produceres ved madlavning. Persienner lavet af hårde materialer, såsom rullegardiner, er det perfekte eksempel. De er mindre brandfarlige og er lettere at rengøre, hvilket gør dem perfekte til køkkenet og alle de lugte og fedt, de kan blive udsat for.

Layout

Hvis rummet er uregelmæssigt, er du bedre rustet til at have forskellige gardiner i forskellige områder, fordi rummet allerede er visuelt opbrudt. Du kan stadig gøre dette, hvis rummet er et stort firkant eller rektangel, men det betaler sig for at være helt strenge for at sikre, at gardinerne fungerer godt med nærliggende møbler, så du får et kig på koordinerede ‘zoner’. Du kan også hænge sheers eller en beaded eller shell gardin fra loftet til sektionen fra et område, men stadig være i stand til at se det og få det som en del af rummet.

Se vores store udvalg på siden

Omfavn lys

Gør dit åbne planområde føles endnu mere luftigt og rummeligt ved at udvide din synslinie til udendørs. Lad hældning af dejligt naturligt lys ved at hænge gardinerne bred af vinduerne, så når de er åbne, er der ikke obstrueret glas og du kan se hele vinduesrammen og landskabet. Hvis naboerne er lidt tætte og har et klart overblik over dit hjem, tilbyder sheers privatlivets fred samt tillader lys at strømme ind.

Store åbne planer er sværere at varme end enkeltværelser, så uanset gardiner du vælger, overvej hvor meget arbejde de skal gøre med hensyn til isolering af rummet. Hvis du har en masse glas, selvom det er dobbeltglas, har du et stort overfladeareal for at tabe varmen igennem så korrekt fodret gulvlængde eller længere gardiner er et must. Effektiv isolering kan opnås gennem lagring og luftblokering (f.eks. Et gardin over et rullegardin). God foring spiller også en rolle om sommeren og hjælper med at stoppe solens stråler fra at falme dit interiør.

Find harmoni

Hvis du vil have din gardiner til at være den samme i hele rummet, kan du, så længe indretningen passer hele vejen igennem også. Hvis indretningstilstanden udvikler sig i de forskellige dele af rummet, så kan også dine gardiner. Hvad du vil gøre er at sørge for, at de supplerer hinanden på en eller anden måde. Her er nogle forslag:

Se hvad du skal lave vælge af farve til dine gardiner

Forskellige nuancer af samme farve

Nogle mønstret stof og nogle blok farve gardiner i en accent farve fra det mønster

To forskellige mønstre i identiske paletter

Det samme mønster i en anden men komplementær farve

To forskellige farver fra modsatte sider af farvehjulet

Uanset hvad du vælger, vil det også være nødvendigt at supplere det eksisterende farveskema og dekorere stilen på dit rum.

En åben grundplan kan være praktisk til at leve men visuelt over eller undervældende. Tegn opmærksomheden på en bestemt del af værelset med et ud sagns gardinbus, understøttet af flere tonede stoffer til resten af ​​vinduerne. Tænk lyse farver, dristige mønstre eller endda en blændende metallisk. Det vil hjælpe med at opdele rummet og hjælpe med at etablere visuel strømning.